Clienti UniCredit Consumer Financing isi pot achita ratele la creditele de consum prin intermediul retelei de terminale PayPoint.

Prin intermediul retelei de terminale PayPoint se poate efectua plata in numerar a ratelor aferente creditelor pentru bunuri de folosinta indelungata contractate la UniCredit Consumer Financing, in magazinele partenere acesteia.

Clientii institutiei financiare cu credite de acest tip au la dispozitie, pe langa modalitatea actuala de plata prin sucursalele UniCredit Tiriac Bank, peste 5.000 de puncte de plata PayPoint la nivel national, magazine de proximitate cu program prelungit de lucru, unde isi pot achita ratele.

„Prin semnarea acestui contract, PayPoint raspunde obiectivului de diversificare a portofoliul partenerilor pe segmentul serviciilor financiare. Venim in intampinarea clientilor UniCredit Consumer Financing cu o solutie practica pentru plata ratelor creditelor de consum, disponibila in peste 5.000 de locatii la nivel national”, a declarat Mugur Dogariu, directorul PayPoint Romania.

UniCredit Tiriac Bank dispune de o retea teritoriala formata din 234 de sucursale.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Fitch Ratings a revizuit perspectiva de rating a bancilor romanesti