MasterCard si GECAD ePayment incearca sa stimuleze platile online prin oferirea unei reduceri de 10% din suma totala platita cu carduri MasterCard si Maestro.

MasterCard si GECAD ePayment lanseaza o campanie de incurajare a platilor online cu carduri MasterCard si Maestro. “Aceasta campanie isi propune sa atraga si mai multi cumparatori in mediul online” sustine Daniel Nicolescu, CEO al GECAD ePayment.

Astfel, cumparatorii care vor face tranzactii online cu aceste carduri in perioada 8 decembrie 2010 - 9 ianuarie 2011 in magazinele participante la promotie, vor beneficia pe loc de o reducere de 10% din suma totala de plata.

Platile online cu cardul au inregistrat cresteri semnificative si in acest an. Potrivit datelor publicate de Romcard, in 2010 numarul de tranzactii procesate ar putea creste cu 76% comparativ cu anul trecut.

“Comertul electronic din Romania devine tot mai popular, inregistrand cresteri valorice considerabile, mult peste cresterea generala a pietei. Aceasta este o dovada a faptului ca romanii se orienteaza din ce in ce mai mult spre internet pentru produsele si serviciile dorite, alaturandu-se clientilor din celelalte state europene”, considera Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

GECAD ePayment International este furnizor de solutii eCommerce integrate, lider pe piata romaneasca a sistemelor de plati online.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vitacom Electronics in 2019: cu 16% mai multe comenzi online