Ministerul Finantelor Publice va infiinta un consiliu de politici fiscale care va avea in componenta atat specialisti din institutie, cat si reprezentanti ai oamenilor de afaceri, cu scopul de a imbunatati dialogul privind masurile legislative, a declarat ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, conform Mediafax.
"La intalnirile de la Camera de Comert cu oamenii de afaceri, ni s-a cerut sa avem un dialog permanent si am ajuns la concluzia infiintarii unui Consiliu de politici fiscale care sa aiba in componenta specialisti din Ministerul Finantelor si reprezentanti ai oamenilor de afaceri", a spus Ialomitianu.

El a aratat ca unul dintre scopurile infiintarii acestui Consiliu este de a imbunatati dialogul si de a avea propuneri concrete de la oamenii de afaceri care se confrunta cu probleme legislative.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri