Astfel, in urma evenimentului, care se va desfasura intre orele 9 si 16, persoanele interesate au totodata posibilitatea depunerii de CV-uri in vederea unei posibile colaborari in cadrul companiei.

”<<Ziua carierei la BCR Asigurari>> nu este un eveniment destinat exclusiv recrutarii, ci este o actiune de tip porti deschise”, au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentantii BCR Asigurari VIG.

In prezent, compania BCR Asigurari dispune de o retea compusa din peste 5.000 de agenti persoane fizice.

Citeste si:

„Prin organizarea <<Zilei Carierei la BCR Asigurari VIG>> oferim tuturor celor interesati de domeniul asigurarilor sansa sa ne cunoasca si sa se alature echipei noastre”, a declarat, in comunicatul trimis redactiei, Mihai Tecau (foto), presedinte al Directoratului.

BCR Asigurari VIG este membra a Vienna Insurance Group – liderul grupurilor de asigurari din Europa Centrala si de Est si opereaza exclusiv in domeniul asigurarilor generale, dispunand de o retea administrativa formata din 156 unitati teritoriale.

BCR Asigurari VIG se afla printre primii asiguratori din Romania, ocupand locul 5 in clasamentul societatilor de asigurari generale.