BCR Asigurari, membra a Vienna Insurance Group (VIG), organizeaza in data de 14 decembrie anul curent, in toate sucursalele si agentiile sale „Ziua Carierei la BCR Asigurari VIG”, o actiune de tip porti deschise, a anuntat compania.
Astfel, in urma evenimentului, care se va desfasura intre orele 9 si 16, persoanele interesate au totodata posibilitatea depunerii de CV-uri in vederea unei posibile colaborari in cadrul companiei.

”<<Ziua carierei la BCR Asigurari>> nu este un eveniment destinat exclusiv recrutarii, ci este o actiune de tip porti deschise”, au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentantii BCR Asigurari VIG.

In prezent, compania BCR Asigurari dispune de o retea compusa din peste 5.000 de agenti persoane fizice.

„Prin organizarea <<Zilei Carierei la BCR Asigurari VIG>> oferim tuturor celor interesati de domeniul asigurarilor sansa sa ne cunoasca si sa se alature echipei noastre”, a declarat, in comunicatul trimis redactiei, Mihai Tecau (foto), presedinte al Directoratului.

BCR Asigurari VIG este membra a Vienna Insurance Group – liderul grupurilor de asigurari din Europa Centrala si de Est si opereaza exclusiv in domeniul asigurarilor generale, dispunand de o retea administrativa formata din 156 unitati teritoriale.

BCR Asigurari VIG se afla printre primii asiguratori din Romania, ocupand locul 5 in clasamentul societatilor de asigurari generale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri