Piata cardurilor din Romania a crescut rapid si continua sa ofere un potential semnificativ de crestere atat pentru tranzactiile la ATM cat si la comercianti. Ele ofera detinatorilor multiple avantaje insa pot presupune si costuri ridicate daca detinatorul nu foloseste cardul corect.
Comparativ cu creditele de consum, avantajul cardurilor de credit este acela ca beneficiarul se poate folosi de linia de credit fara sa plateasca dobanda. Dobanda poate fi evitata daca se ramburseaza banii imprumutati in perioada de gratie. In plus, banii pot fi folositi ori de cate ori este nevoie. Limita unui card de credit este fixa, ceea ce inseamna ca posesorul stie cu exactitate cat poate cheltui cu cardul.

Pentru a afla ce asteptari au clientii sau potentialii clienti de la un card de credit, CardAvantaj a apelat la serviciile iVox.ro, un site de sondaje de opinie.

Prin intemediul sondajului, participantii isi pot exprima parerea cu privire la cardurile de credit si avantajele pe care acestea le au in comparatie cu cardurile de debit, asteptarile lor cu privire la ce ar trebui sa ofere un card, costurile pe care le presupune un card versus beneficiile oferite, beneficiile pe care le asteapta de la un card premium si perceptia acestora referitoare la CardAvantaj.

La sondaj poate participa oricine doreste, accesand site-ul iVox.ro, in perioada 13-26 decembrie 2010. Participarea la sondaj reprezinta mai mult decat o ocazie pentru exprimarea parerii cu privire la cardurile de credit, deoarece respondentii pot castiga un Apple iPad 3G de 16GB cu WiFi.

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii si, pe de alta parte, companiile, in procesul optimizarii relatiei dintre cele doua parti, prin intermediul sondajelor de opinie. Sondajele de opinie sunt proiectate si interpretate in functie de specificul domeniului si ariei de interes a partenerilor sai. Construirea, proiectarea si interpretarea rezultatelor este realizata intr-un mod stiintific, in raport cu datele obtinute, tendintele pietii si predictiile specialistilor din domeniu.


CardAvantaj, emis sub sigla Mastercard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata inclusiv pentru retragerile de numerar de la ATM. Posesorii au posibilitatea de a plati in rate (1-12 rate) fara costuri suplimentare produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Acest numar de rate poate creste pe durata diferitelor campanii incheiate intre banca si comerciantii parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri