Polita de asigurare Tezaur Protect Plus se adreseaza atat persoanelor tinere, care doresc sa beneficieze de un venit garantat peste o perioada scurta de timp, cat si persoanelor care doresc sa asigure protectie financiara familiei in cazul producerii unui eveniment nefericit, a declarat Radu Mustatea (foto), presedinte directorat Astra Asigurari, in cadrul unui comunicat de presa.

Astfel, clientii companiei dispun prin aceasta asigurare, atat acumulare de capital, cat si de protectie prin atasarea optionala a unui pachet de clauze ce ofera protectie in caz de accidente, precum spitalizare, interventii chirurgicale si acoperirea riscului de invaliditate, fara ca polita de asigurare sa inceteze dupa plata indemnizatiei pentru aceste clauze.

Durata contractului este de cinci ani, insa fiecare asigurat poate opta pentru incheierea pana la maxim patru astfel de polite - cu emitere imediata. Asigurarea Tezaur Protect Plus poate fi accesata de orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, iar frecventa de plata (anuala, semetriala sau trimestriala) se stabileste de comun acord cu asiguratul.

In 2010, Astra Asigurari este lider pe piata de asigurari din Romania, avand in portofoliu peste 60 de tipuri de produse de asigurare generale, de viata si de sanatate.