CEC Bank crediteaza sectorul zootehnic

CEC Bank a introdus in oferta sa un credit pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale complementare in sectorul zootehnic.

CEC Bank a semnat cu APIA conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la specia ovine/caprine.

Platile nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic la specia ovine/caprine reprezinta prima pe cap de animal, in cuantum de 40 lei/cap, in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 1175/2010.

Categoriile de clientii eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de: producatori agricoli individuali, societati agricole private, respectiv asociatii agricole cu personalitate juridica, asociatii agricole familiale, asociatii de producatori agricoli, grupuri de producatori, societati comerciale si cooperative agricole constituite conform legislatiei in vigoare.

Creditele pot fi garantate cu un bilet la ordin in alb, garantie pe conturile clientului deschise la banca si cesiune de creanta pe care beneficiarii le au fata de APIA, constand in sumele cuvenite beneficiarilor PNDC sector zootehnic la specia ovine/caprine, conform adeverintelor eliberate de APIA.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor in cadrul PNDC, dar nu mai tarziu de data stabilita in conventia incheiata de banca cu APIA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri