Gherghina: CE a inceput procedura de infringement pe OUG 50

Secretarul de stat in Ministerul de Finante Gheorghe Gherghina a precizat la Comisia de buget-finante, ca a fost declansata procedura de infringement din partea Comisiei Europene pe OUG 50, el precizand ca CE a comunicat Romaniei rugamintea ca Raportul la OUG 50 sa fie modificat, potrivit Mediafax.

"As dori sa va aduc la cunostinta ca, pe OUG 50, sunt convins ca stiti ca s-a declansat din partea Comisiei Europene procedura de infringement. In aceste conditii, noi, ca sa putem sa luam transa de 1,2 miliarde de euro de la Comisie, am dat imediat raportul dumneavostra pe OUG 50 sa ne spuna exact care este punctul dansilor de vedere - daca ne pot elibera transa in conditiile in care se aproba cu aceste amendamente la OUG sau nu ne pot acorda transa", le-a spus Gherghina deputatilor din Comisia de buget-finantei.

El a aratat ca CE a comunicat rugamintea de a modifica raportul Comisiei de Buget-Finante pe OUG 50.

"Si, in aceste conditii, dansii ne-au comunicat - am fost cu ei pe telefoane, pe mail-uri, pe tot felul de astea, ne-au comunicat rugamintea dansilor pentru a face cateva modificari la raport, o inlocuire a raportului", le-a spus Gherghina deputatilor finantisti.

Programul Camerei Deputatilor pentru miercuri include si sedinta de plen, pe ordinea de zi a acesteia figurand si raportul pe OUG 50, iar deputatii din Comisia de buget-finante s-au reunit pentru a face modificarile solicitate de CE.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
UniCredit Consumer Financing taie dobânda la creditele semnate electronic
Setari Cookie-uri