Groupe Socit Gnrale si Banca Transilvania au achizitionat cate cinci procente din capitalul social al societatii de asigurare Asiban, potrivit datelor furnizate de Groupe Socit Gnrale si Banca Transilvania. Cele doua companii si-au majorat astfel participatia la cate 25 la suta din capitalul societatii. Cele doua banci sunt membri fondatori ai Asiban, alaturi de Banca Comerciala Romana, Casa de Economii si Consemnatiuni si ISAF - Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA. Majorarea a fost efectuata ca urmare a vanzarii actiunilor detinute de ISAF SA.

Alaturi de BRD si BT si-au majorat participatiile si ceilalti actionari, BCR si CEC, care au achizitionat, de asemenea, cate cinci la suta din capitalul social al Asiban. ISAF si-a vandut astfel intregul pachet de actiuni detinut la societatea de asigurari, la un pret total de 12 milioane euro. BRD, BT, BCR, CEC si ISAF aveau fiecare cate 20 la suta din actiunile Asiban, societatea fiind infiintata in 1996. Asiban are un capital social subscris de 25 milioane lei si activeaza in intreaga tara, avand 46 de agentii si 500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri