Astfel, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat sanctionarea societatiilor comerciale "Lasting Insurance and Reinsurance Broker" si Star Office - Broker de Asigurare, cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii.

Cele doua decizii, nr. 964/2010 privind sanctionarea Lasting Insurance and Reinsurance Broker si nr. 1005/2010 privind sanctionarea Star Office - Broker de Asigurare, cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii, au fost publicate in Monitorul Oficial, Partea I nr. 872/28.12.2010 si respectiv Partea I nr. 872/28.12.2010.

Totodata, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat mentinerea sanctiunii aplicate societatii comerciale „Birex Broker de Asigurare-Reasigurare” de interzicere temporara a exercitarii activitatii.

Citeste si:

Decizia nr. 965/2010 privind mentinerea sanctiunii Birex Broker de Asigurare-Reasigurare, de interzicerea temporara a exercitarii activitatii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 889/30.12.2010.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) este singura autoritate imputernicita prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentiala si control a activitatii de asigurare in Romania, precum si cu atributii de emitere a normelor de aplicare a legii. CSA este membru cu drepturi depline al EIOPA - Autoritatea Europeana de Asigurari si Pensii Ocupationale, EIOPC – Comitetul European pentru Asigurari si Pensii Ocupationale si IAIS - Asociatia Internationala a Supraveghetorilor in Asigurari.