BCR plateste o dobanda de 8% pe an pentru depozitele la termen de trei luni in lei si o dobanda de 3,25% pe an pentru plasamentele la termen de sase luni in euro.

“Clientii BCR care detin deja sau deschid un cont de salariu sau de incasare a pensiei beneficiaza de o oferta speciala pentru depozitul la termen de 3 luni in lei, respectiv dobanda fixa de 8% pe an - cea mai buna dobanda din oferta actuala pentru economii in lei, disponibila exclusiv in unitatile BCR”, a declarat Catalina Zincenco, sef departament in Directia Managementul Produselor Retail din cadrul BCR.

Totodata, BCR ofera clientilor care constituie un depozit la termen de 6 luni in EUR o dobanda fixa de 3.25% pe an, pentru depozitele constituite in unitatile bancii.

Clientii care deschid depozite prin Click 24 Banking BCR (on-line) si Alo 24 Banking BCR (telefonic) beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25% pe an - astfel acestia obtin o dobanda fde 8,25% pe an la depozitele in lei pe trei luni si 3,50% pe an la cele in euro pe sase luni.