Beneficiind de aceasta oferta, va veti reduce cheltuielile lunare cu ratele la credite si astfel veti putea efectua economii care va vor permite sa va bucurati mai mult de lucrurile importante din viata dumneavoastra. Oferta de refinantare de la Garanti Bank va pune la dispozitie doua produse: Creditul pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor si Creditul imobiliar pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor.

Cu Creditul imobiliar pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor puteti refinanta unul sau chiar mai multe credite imobiliare, contractate anterior de la alte banci, beneficiind pe langa eliminarea tuturor comisioanelor si de o dobanda avantajoasa de 6,18% pentru creditele in EUR, respectiv de 11,40% in RON.

Creditul pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantarea sau consolidarea datoriilor
va permite sa refinantati, ba chiar sa suplimentati orice tip de credit contractat anterior la alta banca, inclusiv overdraft si carduri de credit. Daca solicitati acest produs puteti refinanta intr-un SINGUR produs toate creditele anterioare si astfel veti plati o singura rata pe luna, la o singura banca, economisind nu numai resurse financiare, dar si de timp. In plus fata de eliminarea comisioanelor, beneficiati si de o dobanda avantajoasa, de 7,14% la creditele in EUR, respectiv de 12,42% la cele in RON.

Convingeti-va ca puteti conta pe Garanti Bank si profitati pana la 28.02.2011 de cel mai relaxant tratament pentru ratele la creditele dumneavoastra.