Rekkers are in plan extinderea retelei teritoriale a BT si in 2011

Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania se va extinde si in 2011, cu inca cel putin 15 - 20 de unitati, dupa ce anul trecut banca a deschis 20 de unitati in Romania si a inaugurat o noua agentie in Cipru, sustine Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Banca Transilvania isi desfasoara activitatea, in prezent, prin intermediul a 540 de agentii, iar managementul bancii are in plan deschiderea a cel putin inca 15 - 20 de noi agentii in acest an.

"Am deschis 20 de agentii in 2010 si nu am inchis nicio agentie. Nu am stabilit exact cu cat vom extinde reteaua BT in 2011, dar vrem sa deschidem cel putin 15 - 20 de noi agentii", a declarat Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Investitia medie realizata de Banca Transilvania pentru deschiderea unei unitati standard este de 50.000 - 60.000 de euro, astfel ca banca urmeaza sa investeasca in acest an cel putin un milion de euro in extinderea retelei.

Banca Transilvania se claseaza pe locul patru in topul bancilor din sistem realizat in functie de valoarea activelor gestionate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri