Prin intermediul noului meniu, denumit „Plati”, utilizatorii Garanti Online au la dispozitie doua optiuni pentru plata facturilor curente: plata lunara efectuata automat prin Direct Debit, sau prin transfer bancar initiat la plata fiecarei facturi. Platile pot fi efectuate din contul curent sau din limita cardului de credit Bonus Card, in functie de setarile efectuate de client.

O alta functionalitate noua oferita din acest an utilizatorilor serviciului Garanti Online o constituie reincarcarea cartelei pre-platite de telefonie mobila. Clientii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil pe care vor sa il reincarce, precum si valoarea dorita pentru reincarcare (minim 4 EUR). Plata poate fi efectuata si in acest caz din contul curent sau din limita cardului de credit.

Atat plata facturilor, cat si reincarcarea cartelei telefonice se realizeaza instant, gratie sistemului de plati in timp real utilizat pentru prima data de o banca din Romania in cadrul serviciului sau de internet banking.

Citeste si:

“In 2010 numarul utilizatorilor serviciului de internet banking Garanti Online a crescut cu peste 70% fata de anul anterior”, a declarat Ilker Ozdemir, Director Canale Alternative de Distributie, Garanti Bank.

Noile functionalitati de plata sunt disponibile, intr-o prima etapa, clientilor Vodafone, urmand sa fie extinse in curand si catre alti furnizori de utilitati sau de servicii de telefonie si comunicatii.