Generali, una dintre cele mai mari companii din piata asigurarilor, a lansat o noua asigurare facultativa a locuintei, denumita Eurocasa FlexiPlus, prin intermediul careia, clientii companiei isi pot construi singuri produsul, in functie de necesitatile individuale si de profilul imobilului, a anuntat societatea.
Produsul Eurocasa FlexiPlus se adreseaza atat proprietarilor, cat si chiriasilor, cota de prima fiind unitara pentru apartamente, case sau vile.

Riscurile acoperite prin pachetul de baza sunt: incendiu, explozie, trasnet, caderea aeronavelor, lovirea de vehicule rutiere, daune provocate de fum, gaz sau vapori si calamitati naturale (cutremur, inundatii si aluviuni, prabusiri si/sau alunecari de teren, fenomene atmosferice, grindina, greutatea stratului de zapada). De asemenea, pe langa riscurile standard, clientii companiei beneficiaza in acelasi pret si de asigurarea de raspundere civila fata de terti, asigurarea pentru anularea calatoriei in strainatate in cazul unei daune care face imposibila deplasarea si includerea automata in asigurare a bunurilor achizitionate in timp.

Asigurarea poate acoperi si daunele produse la instalatiile de apa, riscul de furt si talharie si raspunderea civila a familiei extinsa.

„Clientii isi pot construi singuri produsul, in functie de necesitatile individuale si de profilul locuintei [...] beneficiarii fiind protejati impotriva unei game extinse de riscuri”, a declarat, in comunicatul companiei, Adrian Marin (foto), director general-adjunct Generali Asigurari.

Plata primei se poate realiza integral ori in rate semestriale sau trimestriale, in functie de posibilitatile clientului. Pentru plata integrala anuala, compania acorda o reducere de 5%. Clientii companiei care detin si alte asigurari la Generali beneficiaza de reducere de 10% la Eurocasa FlexiPlus.

Grupul italian Generali este prezent in Romania prin subsidiara Generali Asigurari, ce desfasoara toate tipurile de asigurare, si prin FATA Asigurari, filiala locala a FATA Assicurazioni, membra a grupului. FATA este specializata in asigurari pe sectorul agricol. De asemenea, compania mixta Generali PPF Holding controleaza Ardaf, prin Iberian Structured Investments BV.

Generali are afaceri si pe piata romaneasca a pensiilor private facultative si obligatorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri