Incepand cu 1 ianuarie 2006, BRD Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale a modificat dobanzile la conturile de economii si depozite, atat la lei cat si la valuta, potrivit unui comunicat al bancii.

Astfel, pentru conturile de economii Autcont cu capitalizare trimestriala, banca va practica o dobanda de 5,25 la suta la lei, de doi la suta la dolari si de trei la suta la euro, iar pentru cel cu capitalizare anuala, dobanda este de 5,5 la suta. Suma minima necesara in cont este de 500 lei, 700 dolari sau 400 euro.

Pentru contul Libercon, cu capitalizare lunara, noua dobanda (valabila pana la 31 ianuarie 2006) este de 5,25 la suta la lei, respectiv de 2,30 la euro, iar suma minima in cont este de 500 lei, respectiv de 400 euro.
La depozitele Progresso dobanzile percepute de banca sunt de 2,5 la suta la dolari, respectiv 2,75 la suta la euro - in primul semestru, de 2,75 la suta la dolari, respectiv de 2,85 la suta la euro - in semestrul doi, de trei la suta (atat la dolari cat si la euro) - in semestrul trei, de 325 la suta - in semestrul patru, de 3,5 la suta - in semestrul trei si de patru la suta - in semestrul patru.

Suma minima necesara in cont, la acest tip de depozit, este de 500 dolari/euro, iar suma maxima este 50.000 euro/dolari. La depozitele la termen in lei, Transa Standard, cu plata lunara a dobanzii, noile dobanzi practicate sunt de patru la suta - la o luna si doua luni, de 4,1 la suta - la trei luni si de 4,25 la suta - la un an, iar la cele pentru Transa Premium 25 (cu plata lunara a dobanzii), dobanzile sunt de 4,25 la suta - la o luna si doua luni, de 4,35 la suta - la trei luni si de 4,5 la suta - la un an.

Sumele necesare in cont la aceste tipuri de depozite sunt de 150 lei, pentru Transa Standard, respectiv de 2.500 lei - pentru Transa Premium 25. Pentru depozitele in euro, cu plata dobanzii la expirarea termenului, dobanzile practicate la o luna sunt de 2,5 la suta - pentru Transa Standard, si de 3,25 la suta - pentru Transa Premium 10, cele practicate de trei luni sunt de 2,55 la suta - pentru Transa Standard, respectiv de 3,3 la suta - pentru Transa Premium 10, iar cele practicate la un an, sunt de 2,7 la suta la Transa Standard, respectiv de patru la suta - la Transa Premium 10.


Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri