Citibank a lansat primul bancomat din Romania ce ofera posibilitatea de retragere a numerarului in lei si euro. Acesta este amplasat in ultima agentie lansata de banca in Bucuresti, in Baneasa Shopping City.

Citibank a inaugurat pe 17 ianuarie prima agentie bancara digitalizata din Romania, in care sunt utilizate tehnologii moderne in comunicarea cu clientii. Agentia este echipata, in principal, cu echipamente Apple.

„Segmentul bancar de retail cunoaste schimbari semnificative pe masura ce nevoile clientilor evolueaza. Urmarind aceasta tendinta, operatiunile bancare ar trebui sa devina mai inteligente, iar functiile conventionale ale agentiilor trebuie sa se schimbe in acelasi ritm. Noua agentie smart banking inaugurata de catre Citibank Romania este construita cu grija in jurul clientului si utilizeaza tehnologiile inalte pentru a plasa experienta acestuia pe cel mai important plan”, a declarat Marc Luet, Chief Executive Officer EMEA Citicorp Consumer Group.

In cadrul agentiei se afla primul bancomat din Romania ce ofera clientilor posibilitatea de a retrage numerar in lei sau euro.

„Conceptul de smart banking se adreseaza clientilor moderni din Romania, care pretuiesc timpul si care prefera o experienta bancara confortabila. Aceasta agentie exemplifica prioritatea Citibank Romania de a fi cu adevarat inovatoare si atenta la nevoile clientilor”, a mentionat Tibor Pandi, directorul general Citibank Romania.

Citibank este prezenta in Romania din 1996, iar la nivel international detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 160 de tari din lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri