Adriana Lobda, director de Audit & Assurance, va prelua conducerea biroului regional al Deloitte din Cluj-Napoca incepand cu data de 1 februarie. Ea are o experienta de peste 14 ani in domeniul auditului financiar si tinteste o majorare cu 25% a afacerilor biroului Deloitte din Cluj.
Deloitte a inaugurat biroul din Cluj-Napoca cu doar cateva luni inainte de declansarea uneia dintre cele mai profunde crize economice globale, dar la aproape trei ani de la inaugurare, peisajul economic local s-a schimbat foarte mult, povesteste George Mucibabici, presedintele Deloitte Romania.

Evenimentele economice majore, de genul celor pe care le-am trait in ultimii ani, atrag adesea schimbari de strategie si de management prin care companiile incearca sa se adapteze noilor conditii de piata. Deloitte si-a construit deja o pozitie si o reputatie solida in Transilvania si ne propunem acum sa consolidam si sa dezvoltam prezenta companiei in regiune si avem incredere ca noul director regional va indeplini aceste obiective”, afirma Mucibabici.

Adriana Lobda (foto) are o experienta de peste 14 ani in domeniul auditului financiar; de-a lungul timpului a coordonat mandate pentru companii producatoare sau de distributie din sectoare precum productia industriala, bunuri de consum sau din sectorul public.

Ea participat la crearea si desfasurarea programelor de dezvoltare profesionala pentru auditori, fiind in acelasi timp un membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). Adriana Lobda a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.

„Daca pana acum, activitatea noastra a fost relativ restransa la piata din Cluj si regiunea invecinata, in ultimele luni ne-am extins aria de acoperire in mai multe judete din Transilvania. Am obtinut astfel confirmarea ca exista o deschidere semnificativ mai mare decat in trecut pentru serviciile noastre profesionale, din partea companiilor de talie medie sau cu actionariat local. In schimb ele sunt foarte selective in alegerea consultantului si vor cumpara doar acele servicii care le asigura solutii concrete la problemele cu care se confrunta, solutii care conduc la rezultatele pe care si le doresc”, a declarat noua sefa a biroului Deloitte din Transilvania.

Ea a mentionat ca Deloitte tinteste in acest an o crestere cu 25% a afacerilor biroului din Cluj.

"Acest obiectiv presupune pe de o parte deservirea unui portofoliu robust de clienti, dar si intarirea echipei locale. In acest sens, vom cauta sa atragem profesionisti entuziasti, care ne impartasesc valorile si care isi doresc o cariera in cadrul unei companii de talie internationala, care a devenit anul trecut cea mai mare firma de servicii profesionale din lume", afirma Adriana Lobda.

Inaugurat in mai 2008, biroul Deloitte din Cluj-Napoca are in acest moment o echipa de 13 profesionisti care furnizeaza servicii de audit mai multor companii private si institutii publice din regiune. De asemenea, ei beneficiaza de sprijinul echipei de experti din biroul de la Bucuresti. Cea mai mare parte a clientilor din Transilvania isi desfasoara activitatea in productie retail si in industria serviciilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri