Acces investigator este un serviciu de investigare financiara care ii ajuta pe clientii Libra Bank sa ia decizii mai sigure privind businessul lor, deoarece pot verifica situatiile financiare ale partenerilor lor de afaceri.

Astfel, prin simpla introducere a Codului Unic de Inregistrare sau a Codului de Identificare Fiscala al unei companii, se obtine accesul la baze de date ce ofera informatii despre starea si actionariatul societatii analizate, despre incidentele la plata, indicatorii financiari, precum si alte date utile.

Libra Bank a mai adaugat la platforma de internet banking si serviciul de Alerte prin care clientii primesc e-mailuri de informare de fiecare data cand au efectuat o plata sau au un depozit care se apropie de scadenta.

Citeste si:

Emil Bituleanu, presedintele Libra Bank, a precizat ca banca imbunatateste constant serviciul de internet banking atat la nivel de facilitati oferite cat si la nivel de intuitivitate si accesabilitate. "Folosim tehnologia pentru a aduce avantaje reale clientilor nostri, pentru a satisface nevoile complexe pe care acestia le au, depasind nivelul strict al operatiunilor bancare", afirma Bituleanu.

Pentru serviciul de internet banking, Libra Bank nu percepe taxe de activare sau de administrare iar comisioanele sunt cu 30% mai mici decat in sucursala.