Libra Bank a relansat serviciul sau de internet banking, adaugand doua noi servicii care ii ajuta pe clienti sa isi controleze afacerile si bugetele.
Acces investigator este un serviciu de investigare financiara care ii ajuta pe clientii Libra Bank sa ia decizii mai sigure privind businessul lor, deoarece pot verifica situatiile financiare ale partenerilor lor de afaceri.

Astfel, prin simpla introducere a Codului Unic de Inregistrare sau a Codului de Identificare Fiscala al unei companii, se obtine accesul la baze de date ce ofera informatii despre starea si actionariatul societatii analizate, despre incidentele la plata, indicatorii financiari, precum si alte date utile.

Libra Bank a mai adaugat la platforma de internet banking si serviciul de Alerte prin care clientii primesc e-mailuri de informare de fiecare data cand au efectuat o plata sau au un depozit care se apropie de scadenta.

Emil Bituleanu, presedintele Libra Bank, a precizat ca banca imbunatateste constant serviciul de internet banking atat la nivel de facilitati oferite cat si la nivel de intuitivitate si accesabilitate. "Folosim tehnologia pentru a aduce avantaje reale clientilor nostri, pentru a satisface nevoile complexe pe care acestia le au, depasind nivelul strict al operatiunilor bancare", afirma Bituleanu.

Pentru serviciul de internet banking, Libra Bank nu percepe taxe de activare sau de administrare iar comisioanele sunt cu 30% mai mici decat in sucursala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri