Clientii Garanti Bank care utilizeaza orice tip de card de credit Bonus Card isi pot achita taxele si impozite in trei rate fara dobanda la orice sediu al administratiilor financiare care accepta plata cu cardul.
Beneficiaza de aceeasi oferta si utilizatorii Bonus Card care aleg sa plateasca taxele si impozitele online utilizand acest card, platile respective fiind esalonate automat in 3 rate fara dobanda.

Campania Garanti Bank in cadrul careia orice plati efectuate cu Bonus Card pentru cumparaturi online sunt impartite in trei rate fara dobanda se desfasoara pana la data de 31 martie 2011.

In ultimul an tot mai multe persoane au achitat taxele si impozitele utilizand cardul de credit. Aceasta tendinta de crestere, impreuna cu unul dintre principalele beneficii oferite de cardul de credit Bonus Card, acela de plata in rate, au dus la dezvoltarea acestei facilitati unice, care permite plata taxelor si impozitelor in 3 rate fara dobanda. Indiferent de modalitatea de plata aleasa, prin POS la sediile administratiilor financiare, sau online, posesorii Bonus Card isi pot administra acum mult mai usor cheltuielile cu taxele si impozitele”, a declarat Ilgaz Kaya (foto), director central de marketing in cadrul Garanti Bank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania. In reteaua de peste 4,200 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Garanti Bank a intrat pe piata bancara din Romania in 1998 si, in prezent, are peste 200.000 de clienti. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 de bancomate si peste 6.500 de terminale pentru plata cu cardul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri