Beneficiaza de aceeasi oferta si utilizatorii Bonus Card care aleg sa plateasca taxele si impozitele online utilizand acest card, platile respective fiind esalonate automat in 3 rate fara dobanda.

Campania Garanti Bank in cadrul careia orice plati efectuate cu Bonus Card pentru cumparaturi online sunt impartite in trei rate fara dobanda se desfasoara pana la data de 31 martie 2011.

In ultimul an tot mai multe persoane au achitat taxele si impozitele utilizand cardul de credit. Aceasta tendinta de crestere, impreuna cu unul dintre principalele beneficii oferite de cardul de credit Bonus Card, acela de plata in rate, au dus la dezvoltarea acestei facilitati unice, care permite plata taxelor si impozitelor in 3 rate fara dobanda. Indiferent de modalitatea de plata aleasa, prin POS la sediile administratiilor financiare, sau online, posesorii Bonus Card isi pot administra acum mult mai usor cheltuielile cu taxele si impozitele”, a declarat Ilgaz Kaya (foto), director central de marketing in cadrul Garanti Bank.

Citeste si:

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania. In reteaua de peste 4,200 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Garanti Bank a intrat pe piata bancara din Romania in 1998 si, in prezent, are peste 200.000 de clienti. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 de bancomate si peste 6.500 de terminale pentru plata cu cardul.