BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, vinde credite de nevoi personale in lei la o dobanda anuala efectiva (DAE) de 16,65% si rata lunara cu dobanda fixa. Banca incearca sa tenteze clientii cu o asigurare de viata oferita gratuit si comisioane reduse la zero.
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai credite de nevoi personale in lei pe o perioada de pana la 10 ani la un nivel al Dobanzii Anuale Efective (DAE) de 16,65%, rata lunara fixa pe toata perioada de creditare si comisioane zero.

Dobanda fixa perceputa de banca pentru creditele in lei este de 15,5%, iar pentru imprumuturile in euro BCR solicita o dobanda de 14,65%.

Clientii pot imprumuta pana la 20.000 euro echivalent lei, fara avans si zero comisioane. Perioada de desfasurare a campaniei bancii este intre 25 ianuarie si 25 februarie 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri