Banca Romaneasca a acordat peste 1.600 de credite in a doua etapa a programului Prima Casa, banca avand in 2010 un plafon de garantii de 70 de milioane de euro. Banca va continua acordarea de credite prin Prima Casa si in 2011, noul sau plafon de garantii fiind de 21 de milioane de euro.
Banca Romaneasca va continua sa acorde credite prin programul Prima Casa si in 2011, plafonul de garantii alocat bancii fiind de 21 de milioane de euro, dintr-un total de 200 de milioane de euro, valoarea garantiilor acordate intregului sistem bancar.

„Datorita unei oferte competitive din punct de vedere costuri, am reusit sa atingem o cota de piata de 10% in cadrul acestui program, cota de piata pe care dorim sa o consolidam in perioada urmatoare”, a declarat Lakis Couninis,director executiv de retail in cadrul Bancii Romanesti.

De la inceputul acestui program si pana in prezent, peste 2.600 de persoane au luat un credit imobiliar de la Banca Romaneasca prin programul Prima Casa, sustin reprezentantii institutiei de credit. Valoarea medie a unui credit contractat a fost de peste 40.000 de euro, in marea majoritate a cazurilor fiind preferate apartamentele cu doua camere, in blocuri vechi.

Dobanda perceputa de Banca Romaneasca pentru creditele acordate prin programul Prima Casa este formata din indicele Euribor la 3 luni plus o marga de 3,95% sau indicele Robor la 3 luni plus o marja de 2% la care se adauga comisionul de gestiune datorat Fondului de Garantare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri