Ai grija de mine ! Da cu aspiratorul si in locurile unde ajungi mai greu, schimba garnitura la baie atunci cand vezi ca s-a stricat si ia-mi si niste scaune de bucatarie noi, ca cele vechi scartaie rau si s-ar putea sa cazi cu ele. Si cumpara-mi, te rog, o asigurare, ca tremur mereu de frica inundatiilor, a hotilor si a cutremurelor !
Profita acum de oferta speciala Allianz-Tiriac pentru asigurarile de locuinte si bunuri Armonia, Integra si Credium. In perioada 20 ianuarie –28 februarie 2011 poti beneficia de reduceri de pana la 30%.

Te intrebi cum poti obtine o reducere atat de avantajoasa? Am inteles ca primesti 10% reducere la asigurarea de locuinta si bunuri daca platesti integral. Apoi mai primesti o reducere suplimentara de 10% daca ai deja sau achizitionezi si o asigurare RCA Allianz-Tiriac pentru masina ta. Si inca 10% daca ai deja sau achizitionezi si o asigurare CASCO la Allianz-Tiriac.

Te rog, grabeste-te sa-mi cumperi o asigurare. Vei fi si tu mai linistit dupa aceea stiind ca Allianz-Tiriac are grija de mine!