Ai grija de mine ! Da cu aspiratorul si in locurile unde ajungi mai greu, schimba garnitura la baie atunci cand vezi ca s-a stricat si ia-mi si niste scaune de bucatarie noi, ca cele vechi scartaie rau si s-ar putea sa cazi cu ele. Si cumpara-mi, te rog, o asigurare, ca tremur mereu de frica inundatiilor, a hotilor si a cutremurelor !
Profita acum de oferta speciala Allianz-Tiriac pentru asigurarile de locuinte si bunuri Armonia, Integra si Credium. In perioada 20 ianuarie –28 februarie 2011 poti beneficia de reduceri de pana la 30%.

Te intrebi cum poti obtine o reducere atat de avantajoasa? Am inteles ca primesti 10% reducere la asigurarea de locuinta si bunuri daca platesti integral. Apoi mai primesti o reducere suplimentara de 10% daca ai deja sau achizitionezi si o asigurare RCA Allianz-Tiriac pentru masina ta. Si inca 10% daca ai deja sau achizitionezi si o asigurare CASCO la Allianz-Tiriac.

Te rog, grabeste-te sa-mi cumperi o asigurare. Vei fi si tu mai linistit dupa aceea stiind ca Allianz-Tiriac are grija de mine!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri