Generali Asigurari a lansat AutoComplet, un pachet care acopera toate riscurile auto din punct de vedere al acoperirilor, a anuntat compania.

Clientii companiei au optiunea pentru Casco fara fransiza, prin intermediul pachetului, precum si extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea Casco si asistenta rutiera fara costuri aditionale. De asmenea, sunt incluse reduceri de pana la 25% fata de achizitionarea separata a celor doua polite Casco si RCA.

Primele de asigurare se calculeaza in functie de profilul fiecarui client, tinandu-se cont de varsta, localitatea de resedinta, vechimea permisului si parcursul anual. De asemenea, soferii care au cel putin un copil minor beneficiaza de tarife speciale.

Spre exemplu, un sofer cu varsta de 30 de ani, cu vechime in conducere de peste 4 ani si care are si un copil minor va plati, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o prima anuala de 1805 lei pentru asigurarea AutoComplet. Economia facuta intr-un an este de 602 lei fata de pretul total rezultat din achizitia separata a celor doua produse, RCA si Casco.

Un alt avantaj al AutoComplet il reprezinta serviciile complete de asistenta rutiera in caz de accident, oferite in reteaua Europ Assistance, in toate tarile in care este valabila polita obligatorie RCA incheiata la Generali.

Grupul italian Generali este prezent in Romania prin subsidiara Generali Asigurari, ce desfasoara toate tipurile de asigurare, si prin FATA Asigurari, filiala locala a FATA Assicurazioni, membra a grupului. FATA este specializata in asigurari pe sectorul agricol. De asemenea, compania mixta Generali PPF Holding controleaza Ardaf, prin Iberian Structured Investments BV.

Generali are afaceri si pe piata romaneasca a pensiilor private facultative si obligatorii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Transportatorii rutieri acuza Euroins de practici ilicite pe RCA