BCR Leasing IFN a relansat site-ul web pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti, oferind selectia produselor in functie de mai multe criterii, a anuntat compania.

Prin intermediul site-ului revanzare.bcr-leasing.ro clientii companiei pot transmite oferta catre echipa de vanzari in timp ce vizualizeaza masina, iar in cazul in care ofera cel mai bun pret, in termen de trei zile pot deveni proprietarii produsului.

De asemenea, site-ul de revanzare al BCR Leasing permite selectia produselor in functie de criterii precum numarul de kilometri, anul de fabricatie, marca, model, categorie si tip de combustibil. Intr-o sectiune distincta, site-ul ofera informatii despre produsele puse in revanzare in ultimele 5 zile.

„Majoritatea vehiculelor propuse spre revanzare sunt deja inmatriculate iar clientii nu trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare, asa cum se intampla cu vehiculele second hand importate”, a declarat Bogdan Ionut Speteanu, director general al BCR Leasing.

Vehiculele prezentate pe site-ul revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR), parte a Erste Group. Compania dispune de un numar de 22 de unitati teritoriale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce castiguri mai aduc fondurile atasate unei asigurari unit-linked