BCR Leasing IFN a relansat site-ul web pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti, oferind selectia produselor in functie de mai multe criterii, a anuntat compania.
Prin intermediul site-ului revanzare.bcr-leasing.ro clientii companiei pot transmite oferta catre echipa de vanzari in timp ce vizualizeaza masina, iar in cazul in care ofera cel mai bun pret, in termen de trei zile pot deveni proprietarii produsului.

De asemenea, site-ul de revanzare al BCR Leasing permite selectia produselor in functie de criterii precum numarul de kilometri, anul de fabricatie, marca, model, categorie si tip de combustibil. Intr-o sectiune distincta, site-ul ofera informatii despre produsele puse in revanzare in ultimele 5 zile.

„Majoritatea vehiculelor propuse spre revanzare sunt deja inmatriculate iar clientii nu trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare, asa cum se intampla cu vehiculele second hand importate”, a declarat Bogdan Ionut Speteanu, director general al BCR Leasing.

Vehiculele prezentate pe site-ul revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR), parte a Erste Group. Compania dispune de un numar de 22 de unitati teritoriale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri