BCR Leasing IFN a relansat site-ul web pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti, oferind selectia produselor in functie de mai multe criterii, a anuntat compania.

Prin intermediul site-ului revanzare.bcr-leasing.ro clientii companiei pot transmite oferta catre echipa de vanzari in timp ce vizualizeaza masina, iar in cazul in care ofera cel mai bun pret, in termen de trei zile pot deveni proprietarii produsului.

De asemenea, site-ul de revanzare al BCR Leasing permite selectia produselor in functie de criterii precum numarul de kilometri, anul de fabricatie, marca, model, categorie si tip de combustibil. Intr-o sectiune distincta, site-ul ofera informatii despre produsele puse in revanzare in ultimele 5 zile.

„Majoritatea vehiculelor propuse spre revanzare sunt deja inmatriculate iar clientii nu trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare, asa cum se intampla cu vehiculele second hand importate”, a declarat Bogdan Ionut Speteanu, director general al BCR Leasing.

Vehiculele prezentate pe site-ul revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achizitionate de persoane fizice sau juridice.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR), parte a Erste Group. Compania dispune de un numar de 22 de unitati teritoriale.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri