Portughezii de la Millennium Bank au lansat in Romania o linie de business de private banking prin care isi propun sa ofere produse si servicii dedicate pentru clientii cu venituri mari.

Noua linie de business a bancii se axeaza pe servicii de administrare a averii clientilor, planificare si consiliere financiara. Oferta bancii cuprinde si produse de tranzactionare, economisire, creditare si asigurari, precum si produse de investitii.

„Lansarea liniei de business Prestige face parte din strategia bancii de a-si consolida in permanenta pozitia pe piata locala. Acum intram in competitia pentru un segment de clienti cu potential mare”, a declarat Nuno Alves, director executiv in cadrul Millennium Bank.

Prin lansarea liniei de business Prestige, Millennium Bank Romania intra si pe piata distribuitorilor de fonduri globale, printr-un parteneriat cu ING Investment Management. Parteneriatul cu ING Investment Management permite bancii sa distribuie 15 fonduri domiciliate in Luxemburg.

Clientii de top ai bancii pot investi si in fonduri mutuale locale, administrate de Pioneer Asset Management.

Millennium Bank a dezvoltat pentru clientii cu venituri ridicate si un pachet de asigurari de sanatate, in parteneriat cu Eureko Asigurari.

Activele Millennium Bank Romania au sporit cu 11% in 2010, ajungand la 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro) la finalul lunii decembrie, iar pierderilor portughezilor pe plan local s-au diminuat cu 38%, pana la 99 milioane de lei (24 milioane de euro), potrivit rezultatelor publicate de institutia de credit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Romanii se gandesc la investitii, dar vor depozite cu dobanda 10%
Setari Cookie-uri