CSA a aprobat transferul portofoliului RAI catre Ardaf

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat transferul portofoliului de asigurari generale al Roumanie Assurance International (RAI) catre Asigurare Reasigurare Ardaf (ARDF), scrie Mediafax.

"Au fost transferate toate cele 649 de contracte de asigurare emise de Roumanie Assurance International pana la 31 iulie 2010 si care au fost in vigoare la data incheierii procesului verbal de predare-primire, respectiv 28 decembrie 2010. (...) Transferul nu afecteaza interesele asiguratilor, intrucat clauzele contractelor de asigurare preluate nu au fost modificate", se arata intr-un comunicat al CSA.

Compania Ardaf si-a inceput activitatea in anul 1992 si este controlata indirect de Generali PPF Holding, care a intrat in actionariatul asiguratorului roman in iunie 2008, cand a preluat de la PPF Alpha Limited 72,75% din actiuni, pe care compania le controla prin intermediul Iberian Structured Investments (Olanda).

Ardaf a anuntat anul trecut ca va negocia preluarea portofoliului de polite al RAI, ambele companii fiind controlate de Iberian Structured Investments.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri