E oficial: Rozaura Stanescu, noul director al BRD Pensii Private

Noul director general al BRD Pensii Private este Rozaura Stanescu, care l-a inlocuit pe Fabien Lecoq, numit in aceasta pozitie in 2009, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Operatiunea a fost aprobata, recent, de Consiliul CSSPP, anunta Mediafax.

wall-street.ro a scris in decembrie anul trecut
despre numirea managerului la sefia BRD Pensii.

Anterior, Stanescu a ocupat pozitia de director executiv delegat al Directiei Strategie si Marketing din cadrul BRD-Groupe Societe Generale.
BRD Pensii Private activeaza atat pe piata pensiilor private obligatorii (Pilonul II) - 145.109 participanti si active de 111,67 milioane de lei, cat si pe segmentul pensiilor facultative (Pilonul III) - 2.328 participanti si active de 3,54 milioane de lei.

In numar de noua, fondurile de pe Pilonul II au cumulat active nete de 4,5 miliarde de lei, in urcare cu 3,9% fata de ultima luna a anului 2010.

Numarul contributorilor pe Pilonul II a crescut cu 0,4% in ianuarie, la 5,21 milioane. Cifra se refera la persoanele care au primit in contul de pensie privata cel putin o contributie de la lansarea sistemului, in mai 2008.

Pe segmentul pensiilor facultative (Pilonul III), activele nete ale celor 13 fonduri de profil totalizeaza 339,6 milioane de lei, avansul fata de decembrie fiind de 3,5%, in timp ce numarul participantilor a crescut cu 1,2%, la 224.191 persoane.

Primele contributii la Pilonul III au fost virate in mai 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »



Setari Cookie-uri