ProCredit Bank, un jucator de talie mica din sistemul bancar, incearca sa atraga economiile populatiei si companiilor prin majorarea dobanzilor la depozitele clasice cu 0,3 puncte procentuale pe o perioada de trei luni. Astfel, banca plateste pana la 7,8% la plasamentele in lei si pana la 4,05% la cele in euro.
In perioada 15 februarie – 15 aprilie 2011, ProCredit Bank acorda un plus de dobanda de 0,3% fata de dobanda standard pentru depozitele clasice in lei sau euro constituite pe o perioada de trei luni. Dobanda oferita este fixa pe toata perioada depozitului, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

Oferta se adreseaza clientilor, persoane fizice si juridice, care aduc fonduri noi in valoare de minim 3.000 lei sau 1.000 de euro pe intreaga perioada de derulare a campaniei.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta unparteneriat intre BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding si IPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri