Allianz-Tiriac a lansat o polita de asigurare de avarii si furt auto, care se adreseaza posesorilor de autovehicule rulate cu o vechime cuprinsa intre 4 si 8 ani si a caror valoare individuala de piata nu depaseste 50.000 de lei.
Tarifele sunt individualizate si corelate cu profilul de risc determinat de marca autovehiculului si de varsta soferului. Casco Acces se adreseaza preponderent pentru protectia modelelor de autovehicule marca Dacia, Renault, Skoda, Ford, Opel si Volkswagen, a caror valoare individuala de piata nu depaseste 50.000 de lei.

Tarifele practicate pentru noul produs de asigurare pleaca de la o valoare a ratei trimestriale de 130 de lei, iar primele sunt, in medie, cu pana la 30% mai reduse decat nivelul mediu din piata, potrivit companiei.

Produsul este disponibil in doua variante - Standard si Extra. Acoperirile alese de client sunt valabile pe intreg teritoriul Romaniei si in afara granitelor tarii. Clientul care achizitioneaza o polita Casco Acces are optiunea de a decide sa incheie polita de asigurare fara fransiza, sau cu o fransiza fixa de 200 lei.

Pentru versiunea Standard sunt acoperite riscurile preluate de companie prin polite auto traditionale de avarii si furt: incepand cu ciocniri, coliziuni, loviri, zgarieri etc. si continuand cu riscuri produse de fenomene naturale (inundatie, furtuna, riscuri catastrofice), incendiu, explozie si, bineinteles, furt.

Pachetul extra acopera si daunele rezultate ca urmare a actelor de vandalism si acordarea de asistenta rutiera (de la tractarea vehiculului avariat, la transportul, cazarea soferului si pasagerilor si pana la inlocuirea temporara a masinii. Mondial Assistance ofera serviciile de asistenta pentru acest produs.

In cazul unei daune, clientii care au achizitionat noul produs Casco Acces vor primi indemnizatii in limita sumei asigurate prevazute in polita in cazul furtului autovehiculului sau al unor avarii produse din vina unor terte persoane asigurate RCA.

Daca este vorba de avarii produse din vina asiguratului, ori a unor terte persoane care nu detin o asigurare RCA sau necunoscute, clientul va fi despagubit in limita a 5.000 lei/ eveniment, indiferent de numarul unor astfel de incidente intamplate pe parcursul unui an de asigurare.

„Majoritatea (mai mult de 85%) daunelor partiale de avarii si furt despagubite de companie in ultimii ani au fost sub acest plafon, pentru segmentul de clienti carora se adreseaza noul produs”, se arata in comunicatul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri