Din 2003 pana in prezent Remus Lapusan a ocupat pozitia de director al sucursalei din Cluj a Uniqa Asigurari, compania de asigurari generale a grupului in Romania.

Prin numirea lui Remus Lapusan in cadrul Directoratului, Uniqa Asigurari de viata isi continua strategia de dezvoltare si investitii pe termen lung asumata de grup pentru piata locala, se arata in comunicatul companiei.

„Ne vom concentra pe construirea unui portofoliu de produse inovatoare, fiind sustinuti de know-how-ul si de puterea financiara a grupului Uniqa”, a declarat Remus Lapusan, confirmat recent de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in pozitia de membru al Directoratului Uniqa Asigurari de viata.

Citeste si:

Uniqa Asigurari de viata a fost lansata in aprilie 2010 in urma extinderii activitatii grupului austriac pe piata locala. In Austria, Uniqa ocupa locul doi in piata asigurarilor de viata.

Uniqa Group a achizitionat integral in 2008 societatea de asigurari generale Unita, care ulterior si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari. In prezent, Uniqa Asigurari ocupa locul sapte in piata de asigurari generale.