La inceputul lunii ianuarie, reteaua teritoriala a bancii a fost extinsa prin inaugurarea unui nou punct de lucru - Alba Iulia Cetate, situat in Bd. Republicii nr.1, Alba Iulia. Punctul de lucru este subordonat Sucursalei Alba Iulia care activeaza la nivel local din anul 1995.

Romexterra Bank previzioneaza pentru anul 2006, extinderea retelei existente cu un numar de 20 noi unitati teritoriale, in majoritatea oraselor importante din tara, urmand ca cel putin jumatate din numarul anuntat sa fie deschise in Bucuresti. Astfel, reteaua teritoriala a bancii va atinge anul acesta, un numar de aproximativ 60 de unitati.

Romexterra Bank ofera clientilor persoane fizice si juridice (IMM-uri, corporatii), toate produsele si serviciile existente in portofoliul bancii, respectiv credite diverse, depozite in lei si valuta, certificate de depozit nenominative cu parola si nominative cu discont in lei si valuta, carduri Maestro, MasterCard, VISA, TerraBanking-Internet Banking, TerraM-Mobile Banking, operatiuni interne, operatiuni valutare si internationale, operatiuni cu numerar, Western Union. In acelasi timp, clientii sunt intampinati de o echipa tanara si dinamica apta sa ofere consultanta de specialitate tuturor celor interesati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri