Banca Romaneasca a lansat un credit de consum cu garantie imobiliara pentru clientii care doresc sa isi refinanteze facilitatile de credit.

Banca Romaneasca a lansat un produs de refinantare destinat celor care doresc sa-si consolideze creditele aflate in derulare. Oferta de refinantare este disponibila in lei si euro, la o dobanda formata din indicele Robor plus o marja de 4,5% respectiv indicele Euribor plus o marja de 6,5%.

Valoarea creditului ce poate fi contractat este de pana la 70% din valoarea imobilului. In plus, exista posibilitatea obtinerii de sume suplimentare de pana la 15% din valoarea creditelor refinantate, sume ce vor putea fi utilizate in alte scopuri.

Oferta de refinantare este valabila pana la data de 30 aprilie 2011, iar banca nu solicita clientilor comision pentru analiza dosarului de credit. Costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca.

Perioada maxima de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minima fiind de 10.001 euro sau 35.001 lei, iar cea maxima de 80.000 de euro sau 336.000 lei.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
TBI Bank duce dobanzile la depozite la peste 4% si devine lider