Afacerile noi nu se finanteaza, in mod traditional, prin credite bancare, sustine Tiberiu Moisa, directorul executiv al directiei de corporatii si IMM din cadrul Bancii Transilvania. Noii antreprenori pot obtine totusi credite de la banci, insa doar sub forma de imprumuturi de nevoie personale.
"Start-up-urile nu se finantateaza prin credite bancare in mod traditional. Un start-up se finanteaza cu banii actionarilor sau asociatilor ori prin imprumuturi de nevoi personale pe care acestia le iau de la banci", a explicat Tiberiu Moisa.

Finantarea este principala problema cu care se confrunta potentialii intreprinzatori, dar si intreprinderile mici. Tinerii intreprinzatori pot obtine sprijin financiar, insa, de la stat.

In cadrul Programului de sprijinire a debutantilor in afaceri, intreprinzatorii in varsta de pana la 35 de ani pot beneficia de finantare de pana la 10.000 de euro. Programul are alocat in acest an un buget de 21 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri