Alpha Bank a lansat un credit de refinantare prin care clientii isi pot consolida imprumuturile de la mai multe institutii financiare, intr-unul singur, rata lunara de plata fiind cu pana la 50% mai redusa, potrivit informatiilor furnizate de institutia de credit.

Creditul de refinantare de la Alpha Bank este disponibil in doua variante: fara garantie imobiliara, clientul putand imprumuta intre 500 si 10.000 de euro (sau echivalentul in lei), cu o perioada de rambursare de pana la 7 ani, dar si cu garantie imobiliara, suma imprumutata fiind cuprinsa intre 10.001 si 350.000 euro (sau echivalent in lei), pe o perioada maxima de rambursare de 25 de ani.

In plus, clientii bancii pot accesa, in aceleasi conditii, o suma cu pana la 20% mai mare fata de valoarea creditelor refinantate.

Banca nu percepe comision pentru analiza dosarului de credit pentru clientii care solicita creditul de refinantare pana la sfarsitul lunii aprilie.

Alpha Bank refinanteaza integral soldul creditelor, dobanda acumulata pana la momentul refinantarii creditelor, precum si costurile aferente.

Pentru un imprumut de refinantare garantat cu ipoteca in suma de 30.000 euro, pe o perioada de 25 de ani, cu dobanda variabila de 7,557% (dobanda fiind compusa din rata Euribor la 3 luni plus o marja), rata lunara de plata este de 222,75 euro, iar dobanda anuala efectiva solicitata de Alpha Bank este de 7,85%.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
ANALIZA: Cele mai bune oferte la refinantarea unui credit in lei