RBS - Profit de 35 mil. euro in 2010

Subsidiara din Romania a grupului bancar RBS a realizat in 2010 un profit de peste 150 de milioane de lei (aproximativ 35 de milioane de euro), conform rezultatelor preliminare publicate de banca.

"Suntem foarte multumiti de indicatorii financiari obtinuti anul trecut. Rezultatele preliminare pe care le-am comunicat catre Banca Nationala a Romaniei arata un profit de peste 150 de milioane de lei, ceea ce inseamna ROA de 2,4% si ROE de 19,7%.” a declarat Johan Gabriels (foto), presedintele RBS Romania.

Profitul anuntat de RBS este calculat conform standardelor locale de contabilitate (RAS).

In 2011, banca va continua sa se adreseze in special clientilor de tip premium.

Acestia reprezinta grupul sau tinta pentru toate segmentele de business, atat Corporate cat si Retail, inclusiv Royal Preferred Banking (divizia de private banking a bancii). Astfel, toate produsele, precum si functionalitatile noi atasate produselor si serviciilor existente pe care banca le va lansa, se vor adresa acestui tip de clienti.

„Intentionam sa ne consolidam in continuare pozitia de lideri in produse inovatoare si in calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri", a adaugat Johan Gabriels.

RBS Romania gestiona, la finalul primelor noua luni din 2010, active in valoare de 6 miliarde de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri