Omniasig Vienna Insurance Group, alaturi de Pilkington Automotive Romania, a inaugurat oficial service-ul auto situat in incinta centrului de solutionare rapida a dosarelor de dauna auto al asiguratorului din Capitala.
Noul service auto ofera asiguratilor companiei solutionarea rapida a dosarelor de dauna care vizeaza parbrizele avariate, potrivit reprezentantilor celor doua companii.

„Totul a pornit de la ideea unui <<One Stop Shop>>, pentru reducerea duratei de solutionare a daunelor, deoarece Legea permite asiguratului sa vina direct la asigurator pentru intocmirea documentelor de intrare in reparatii a autoturismului”, a spus Liviu Stoicescu, membru al consiliului de administratie al Omniasig.

Astfel, asiguratii Omniasig care au suferit o dauna la oricare geam al autoturismului vor putea sa deschida dosarul de dauna si sa isi repare autoturismul avariat in cadrul service-ului rapid Pilkington, in aceeasi incinta. Centrul de daune al Omniasig este situat din Calea Grivitei din Capitala, numarul 355-357, sector 1.

Pilkington Automotive Romania este unul dintre cei mai mari jucatori locali in importul, distributia si montajul geamurilor auto, avand o retea de 25 de ateliere de montaj la nivel national si 16 parteneri locali. Compania este membra a grupului japonez NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla si furnizor de prim montaj de parbrize auto pentru majoritatea marcilor auto.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, iar 10 ani mai tarziu a devenit membra Vienna Insurance Group (VIG). Austriecii de la VIG mai detin in Romania companiile Asirom, BCR Asigurari si BCR Asigurari de Viata. Grupul desfasoara cea mai mare parte din operatiuni in Austria si pe pietele central-est europene.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri