BRD reduce dobanzile la credite

BRD, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, a redus dobanzile la toate categoriile de credite acordate persoanelor fizice cu pana la trei puncte procentuale.

Banca a redus dobanda la creditele de nevoi personale fara ipoteca si auto cu pana la 3 puncte procentuale si a diminuat dobanda la imprumuturile de nevoi personale cu ipoteca cu pana la 1,5 puncte procentuale.

In plus, dobanzile la creditele imobiliare/ipotecare acordate de BRD sunt 0mai mici cu pana la 0,5 puncte procentuale

Astfel, clientii care solicita un credit de nevoi personale fara ipoteca vor fi finantati atat in lei, cat si in euro, cu o dobanda cu pana la 3 puncte procentuale mai mica decat pana acum, in functie de perioada de creditare. Nivelul noilor dobanzi se situeaza astfel intre 7,5 si 9% pentru lei, respectiv Euribor la 3 luni + 6,5 p.p. si Euribor la 3 luni + 8,5 p.p. pentru euro.

Pretul finantarilor in lei pentru achizitia de automobile noi scade cu pana la 3 puncte procentuale, la niveluri de 7,5% si 9% pe an, in functie de perioada de creditare. In cazul autoturismelor de ocazie, dobanzile fixe in lei scad cu 0,5 puncte procentuale, fiind cuprinse intre 8,5 si 9,5% pe an, tot in functie de perioada de creditare.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca Expresso NonStop in euro vor fi acordate cu dobanzi indexabile cuprinse in intervalul Euribor la 3 luni + 4 p.p. si Euribor la 3 luni + 4,5 p.p. pe an, in scadere cu pana la 1,5 puncte procentuale, in functie de perioada de creditare.

Creditele imobiliare/ipotecare pe o perioada mai mare de 20 de ani si cu un avans mai mic de 20% vor fi acordate cu o dobanda indexabila de Euribor la 3 luni + 4 puncte procentuale, in scadere cu 0,5 puncte procentuale.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri