Magazinul de aplicatii pentru Android, creste, si creste, si creste… aproximativ 200 de aplicatii sunt adaugate in fiecare zi pe portalul disponibil telefoanelor si tabletelor ce ruleaza acest sistem de operare.
Frumusetea acestuia este ca este complet gratuit. Spre deosebire de cel de la Apple unde fiecare aplicatie trebuie sa treaca anumite teste de calitate, securitate si compatibilitate. Intr-un fel e mai bine si intr-un alt fel poate nu e atat de bine. In primul rand, Apple controleaza mult mai riguros acest magazin de unde reiese o calitate mai ridicata decat in magazinul Google.

Pe de alta parte, pe Android exista deja mai multi programatori, fiind mai bine motivati de faptul ca veniturile le revin integral lor si nu iau doar o cota parte, cum e in cazul lui AppStore de la Apple. Ei bine, si pentru Android exista o multime de aplicatii, dintre care am facut o selectie majora a 20 dintre ele, in mare parte pe cele pe care le folosesc in mod curent, dupa ce mi-am batut capul saptamani in sir si le-am testat pentru fiecare categorie pe cele mai raspandite. Nu le voi clasifica pe anumite categorii, ci doar le voi enumera mai jos, cu mentiunea ca aplicatiile descrise mai jos se gasesc pe Market in mod gratuit, deci nu este nevoie sa le cautati prin alte locatii de care nu voi pomeni acum.

Cititi articolul integral pe Playtech.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si