Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza noi extraoptiuni pentru accesul la internet 3G, tarifele pentru abonati incepand de la 3,72 de euro pe luna (cu TVA) si de la 2 euro pentru utilizatorii de cartele preplatite.
Traficul de date poate fi folosit atat pe telefonul mobil cat si pe computer, folosind telefonul mobil ca modem, fara nicio restrictie, la viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps.

Atunci cand traficul inclus in abonamentul lunar este consumat, viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.

Tarifele includ TVA.

Pe de alta parte, ofertele pentru utilizatorii cartelei preplatite incep de de la extraoptiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosita timp de 30 de zile. Extraoptiunile ofera pana la 1,5 GB trafic.

Din momentul in care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Utilizatorii Cartelei Cosmote sau cei ai Cartelei Frog pot activa extraoptiunile de mai multe ori in cursul unei luni.



Totodata cei care folosesc cartela Cosmote Internet pot beneficia incepand din 8 martie de servicii de roaming. Acestea sunt disponibile in 54 de tari prin intermediul a 145 de parteneri, in timp ce serviciile 3G sunt disponibile in 40 de tari prin 65 de parteneri.

Cosmote ofera servicii 3G in peste 3.500 de localitati din Romania, iar viteza de acces poate ajunge pana la 21,6 Mbps.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri