La cateva ore de la lansarea primului terminal mobil cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread in reteaua Vodafone Romania, Nexus S, un student la matematica-informatica l-a achizitionat, “la liber”. Vezi motivele pentru care acesta il considera superior altor modele si a cheltuit peste 2.200 de lei pe terminal.
Telefonul costa “la liber” 2.240 de lei (535 euro).

“Din pacate nu l-am cumparat cu abonament deoarece, necunoscand faptul ca Vodafone il va lansa in curand, mi-am facut abonament la ei acum trei zile si nu pot sa renunt la el si sa-mi fac altul, atat de repede”, spune primul client ce a cumparat terminalul pe cai oficiale, pentru wall-street.ro.

Acesta se declara pasionat de tehnologie si a ales acest terminal, renuntand la un HTC Desire, in acest proces. De ce?

“HTC Desire are sistem de operare Android 2.2 si update-ul la 2.3 s-ar fi facut, ‘cu chiu cu vai’ mai tarziu. Imi doresc un telefon cu sistem de operare ce se updateaza des si sigur”, spune el.

Clientul admite faptul ca “s-a mai jucat” cu Android 2.3 si cu alte ocazii si, la o prima vedere, diferentele dintre versiunile 2.2 si 2.3 nu sunt mari. “In viitor insa, sunt sigur ca se vor simti”, mai spune acesta.

Tu ai testat telefoane cu sistem Android 2.3? Ce parere ai de ele? Ai fi interesat(a) de un telefon cu acest sistem de operare?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri