Producatorul de electronice Sony isi va reorganiza diviziile principale de business si il va promova pe directorul de operatiuni al segmentului de gaming pentru a conduce o noua divizie de produse pentru consumatori, scrie presa internationala.
Noul grup va fi condus de Kazuo Hirai (50 de ani - foto), un executiv ce a avut un parcurs excelent pana in prezent si care ar putea sa il propulseze in viitor chiar pe pozitia de CEO, in locul lui Howard Stringer.

Compania a anuntat joi ca va reuni diviziile de televizoare, jocuri video, PC-uri si telefoane mobile intr-un singur grup, ce urmeaza a fi condus de Hirai. O a doua divizie va fi formata din produse de business si componente digitale. Schimbarile vor avea loc din luna aprilie, inceputul noului an fiscal.

Compania din Tokyo ramane un brand important pe piata, in ciuda pierderii “stralucirii” din anii trecuti, cand produse precum playerele Walkman au transformat industria electronicelor. In prezent lupta impotriva unor concurenti puternici precum Apple sau Samsung Electronics.

Sursa foto: The Telegraph

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri