Compania de servicii interactive prin SMS SimPlus a investit circa 80.000 euro intr-un site de anunturi, Indexa.ro, urmarind ca in doi ani platforma sa devina unul dintre primii cinci jucatori din piata de anunturi din Romania.
Proiectul este dezvoltat de firma Advanced Ideas. Platforma include sisteme de cautare pe Google Maps, publicarea anunturilor prin SMS sau voce, activarea de licitatii pentru anunturile postate pe website, posibilitatea de a sharui anunturile de pe website prin diverse canale de comunicare sociala, precum Facebook si Twitter, publicarea anunturilor gratuit, abonarea la alerte prin intermediul desktop widgetului Indexa, cautarea si filtrarea anunturilor postate pe website cu ajutorul a peste 50 de criterii de cautare si sortare.

„Intentia noastra in materie de planuri pe termen mediu, ne propunem ca in 2 ani platforma Indexa sa devina unul dintre primii 5 jucatori din piata de anunturi din Romania, iar pe termen lung, in maxim 4-5 ani, ne propunem ca aceasta platforma sa fie exportata la nivel european si international, fie direct, fie in regim de licentiere,” declara Dan Boabes, Ceo SimPlus.

Acesta urmareste ca pana la finalul anului sa scoata si un supliment tiparit de anunturi Indexa, pe plan national. Acesta urmeaza a fi atasat de un cotidian national de mare tiraj.

Printre concurentii Indexa se numara Anuntul.ro, AZ.ro, Anunturi.ro sau Anunturi.biz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri