Compania de servicii interactive prin SMS SimPlus a investit circa 80.000 euro intr-un site de anunturi, Indexa.ro, urmarind ca in doi ani platforma sa devina unul dintre primii cinci jucatori din piata de anunturi din Romania.
Proiectul este dezvoltat de firma Advanced Ideas. Platforma include sisteme de cautare pe Google Maps, publicarea anunturilor prin SMS sau voce, activarea de licitatii pentru anunturile postate pe website, posibilitatea de a sharui anunturile de pe website prin diverse canale de comunicare sociala, precum Facebook si Twitter, publicarea anunturilor gratuit, abonarea la alerte prin intermediul desktop widgetului Indexa, cautarea si filtrarea anunturilor postate pe website cu ajutorul a peste 50 de criterii de cautare si sortare.

„Intentia noastra in materie de planuri pe termen mediu, ne propunem ca in 2 ani platforma Indexa sa devina unul dintre primii 5 jucatori din piata de anunturi din Romania, iar pe termen lung, in maxim 4-5 ani, ne propunem ca aceasta platforma sa fie exportata la nivel european si international, fie direct, fie in regim de licentiere,” declara Dan Boabes, Ceo SimPlus.

Acesta urmareste ca pana la finalul anului sa scoata si un supliment tiparit de anunturi Indexa, pe plan national. Acesta urmeaza a fi atasat de un cotidian national de mare tiraj.

Printre concurentii Indexa se numara Anuntul.ro, AZ.ro, Anunturi.ro sau Anunturi.biz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri