Microsoft recurge la o noua arma neobisnuita in incercarea de a opri compania concurenta Apple sa introduca sub incidenta drepturilor de autor termenul de “App Store” – tipografia.
Producatorul sistemului de operare Windows spune ca fontul folosit de Apple ca raspuns la cererea Microsoft este “prea mic” si raspunsul “prea lung”, scrie TGDaily.com.

“Raspunsul Apple este de 31 de pagini, incluzand tabele de continut si al autoritatilor, iar marimea fontului este de doar 11”, scrie in motiunea Microsoft.

Apple a dorit sa ia drepturi de autor asupra termenelor “App Store” inca din 2008, la putin timp dupa ce a deschis magazinul online de aplicatii. Microsoft spune ca termeni precum “store” si “app” sunt mult prea des intalnite in limba engleza si deci combinarea celor doi termeni ar fi prea generica.

De cealalta parte, Apple incearca sa convinga autoritatile ca termenul este asociat cu Apple in acceptia celor mai multi, subliniind totodata ca “Windows” este, de asemenea, un cuvant la fel de obisnuit ca “Store”, si totusi are trademark.

Comisia care va decide daca App Store va deveni o marca Apple a decis sa acorde timp companiei americane sa editeze raspunsul catre Microsoft. Intre timp, a suspendat procesul legal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri