Desi ai resimtit un mic soc la aterizare, misiunea poate fi considerata un succes. Acum, ce sa ne mai ascundem, drona inamica n-a avut nici o sansa. In fata unui pilot cu nivelul tau de experienta si dupa atatea ore de zbor, putini dusmani mai reprezinta un real pericol.
In fiecare lupta de pana acum ai reusit sa iti dobori adversarul inainte sa-si dea seama ce se intampla si ai deja reputatia ca, in orice dogfight, tu ramai intotdeauna ultimul pilot sus acolo.

Si nu, nu esti deloc inrolat in US Air Force si nici n-ai absolvit Top Gun, nu porti la gat o tablita cu date de identificare si nici nu umbli toata ziua in salopete kaki. Spui „Hai noroc” in loc de „Sa traiti” si esti unul dintre cei mai populari tipi din biroul tau. Ceea ce e si normal, pentru ca, spre deosebire de restul lumii, realitatea ta este augmentata de AR.Drone – si cati pot spune asta despre propria persoana?

Citeste articolul integral pe Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri