Stocul initial de iPad 2 a fost epuizat in 24 de ore de la punerea in vanzare weekendul trecut, comercializarile initiale fiind mai mari decat pentru versiunea anterioara, conform unui sondaj al Piper Jaffray citat de presa internationala.
Circa 70% dintre cumparatori nu detineau o versiune anterioara de iPad, desi 80% dintre ei detin un alt gadget Apple. Cumparatorii erau impartiti aproape in mod egal intre utilizatori de Mac-uri si de PC-uri. 65% dintre cei 236 de oameni ce au participat la sondaj detineau un iPhone.

Piper Jaffray estimeaza ca Apple a vandut circa 500.000 de unitati iPad 2, mai mult decat cele 300.000 de gadget-uri comercializate in aprilie 2010, in weekendul lansarii iPad-ului. Este de notat insa ca in urma cu un an compania americana a lansat doar versiunea WiFi a produsului. Anul acesta, clientii au putut alege intre versiunea doar cu WiFi dar si cea cu 3G.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri