Suceveanu este singura femeie din cadrul grupului France Telecom - Orange care ocupa o functie de top management in departamentul de tehnologie, o pozitie-cheie pentru un operator telecom. Ea preia aceasta functie de dupa incheierea mandatului lui Thierry Souche in Romania si revenirea acestuia in Franta.

Obiectivele noului manager vor fi dezvoltare si imbunatatirea calitatii serviciilor de voce si date.

Madalina Suceveanu (foto sus)
lucreaza la Orange din 1997, prima functie ocupata fiind de expert planificare retea. In 2000 a devenit technology group manager, iar in 2008 director de retea.

De-a lungul anilor ea a fost responsabila de proiecte precum introducerea noilor tehnologii in reteaua Orange sau introducerea si dezvoltarea primelor servicii de date fixe in Orange, dar si formarea de tineri ingineri.

Reteaua WiMax si prima retea EDGE in Romania si in Europa sunt de asemenea proiecte de referint a pentru Suceveanu

Madalina Suceveanu a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Ioana Marcu (foto jos) este director de resurse umane al companiei din octombrie 2010 pana atunci fiind European Capability Development Lead in cadrul companiei de business processing outsourcing Accenture. Ea are peste 10 ani de experienta in management si consultanta si o inlocuieste in functie pe Roxana Predica care a decis sa paraseasca compania.

Citeste si:

Ioana Marcu este responsabila pentru dezvoltarea programelor de motivare si implicare a angajatilor, de sustinere a capacitatii organizationale si a sistemelor de formare profesionala.

Managerul a inceput sa colaboreze cu Orange Romania in 1997, cand a facut parte din departamentul de customer care. Din 1999 a trecut in echipa corporate, unde a inceput ca si corporate & major accounts manager si a devenit regional corporate sales manager.

Din 2007 si-a continuat activitatea la Accenture Romania, unde si-a asumat mai multe roluri, precum cel de management al operatiunilor de outsourcing in resurse umane din Romania, apoi din Europa. Timp de un an, ea s-a implicat si in actiuni de dezvoltare organizationala pentru Europa de Est.

Ioana Marcu a absolvit Academia de Studii Economice, Servicii si Turism in anul 1996 si, totodata, a urmat cursuri comerciale la Ecole Supérieure de Commerce din Bordeaux, Franta.

In prezent, in structura Comitetului Executiv al Orange Romania femeile reprezinta 31%, iar in ceea ce priveste middle managementul, aceasta proportie urca pana la 57%.