Producatorul de memorii Kingston Technology a generat venituri globale de 6,5 miliarde dolari in 2010, cel mai ridicat nivel obtinut de companie in istoria sa de aproape 25 de ani.

Vanzarile au evoluat cu 2,4 mld. dolari fata de 2009, datorita cresterii pretului mediu de vanzare si cresterii volumului de produse vandute.

“Compania s-a bucurat de avantajul oferit de imbunatatirea economiei la nivel global dar si de cateva oportunitati norocoase care ne-au permis sa obtinem cele ma bune vanzari”, a declarat David Sun, cofondator Kingston.

In 2010, Kingston a observat o tendinta de majorare a pretului mediu de vanzare pentru majoritatea gamelor de produse, in special in perioada primului trimestru, o tendinta care a continuat insa pe tot parcursul anului. Cererea a fost sustinuta atat de clientii corporate cat si de segmentul consumer.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri