New Tech Consulting, companie romaneasca de servicii si consultanta IT, a deschis prima subsidiara in orasul Timisoara, in prezent activand in regiune printr-un singur angajat. In urmatoarele trei luni compania va mai angaja o persoana pe tehnic, conform oficialilor companiei, pentru wall-street.ro.
Subsidiara New Tech Timisoara, parte a companiei New Tech Consulting, este operationala incepand cu luna martie 2011, si este prima initiativa din planurile de extindere ale companiei. Investitia in deschiderea biroului se ridica la 65.000 euro, si implica costuri operationale si infrstructura IT.

Pana la sfarsitul anului, compania isi propune sa mai deschida alte doua subsidiare in Romania, urmand ca in urmatorii doi ani sa acopere toate cele opt regiuni de dezvoltare romanesti.

Decizia de a infiinta prima subsidiara in Timisoara a fost luata datorita potentialului local si regional al companiilor si al cererilor pentru astfel de sevicii IT de business, Timisoara fiind astfel una dintre cele mai profitabile locatii pentru dezvoltarea acestui business, conform companiei.

Activitatile companiei la nivel regional vor fi coordonate de Cristian Raiescu, territory manager, west region, care declara ca “Zona de vest a tarii are o importanta deosebita pentru New Tech Consulting, in planul de extindere la nivel national si regional. Este o zona in care foarte multe firme au ajuns la o maturitate tehnologica, maturitate care presupune o necesitate de optimizare a proceselor si securitatii IT. Dorim sa oferim companiilor un parteneriat de durata, care sa le ajute sa optimizeze procesele de business. Impreuna cu aceasta optimizare, oferim firmelor si solutii de training, dorind ca pana la finele anului sa avem si un centru de pregatire in Timisoara”.

In functie de numarul de clienti din regiune este posibil ca New Tech Consulting sa mai angajeze in urmatoarele 6-12 luni, conform lui Ionut Boldiszar, CEO al companiei, pentru wall-street.ro.

Reprezentantii companiei considera ca piata de servicii IT Ousourcing va creste in urmatorii ani, iar cererea pentru astfel de servicii va proveni de la intreprinderile mici si mijlocii, care au inceput sa inteleaga beneficiile departamentului IT din organizatie.

New Tech Consulting este o companie cu capital privat romanesc infiintata in 2005, cu o cifra de afaceri de 300.000 euro in anul 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri