LinkedIn, retea sociala de business, a atins 100 de milioane de membri la nivel global, mai mult de jumatate dintre ei fiind din afara SUA, scrie presa internationala.
Compania a subliniat ca numarul de membri creste in prezent cu circa 1 milion de noi membri in fiecare saptamana. Pe data de 11 martie compania avea cu circa 10 milioane de membri mai putin decat a anuntat marti.

Brazilia si Mexic sunt printre tarile ce inregistreaza cea mai mare crestere a numarului de noi membri pe reteaua sociala, a declarat Jeff Weiner, director executiv al companiei.

LinkedIn urmareste sa atraga pana la 175 mil. $ prin listarea la bursa, capitalizand astfel interesul din ce in ce mai mare pentru retele sociale precum Facebook sau Twitter.

Desi numarul de membri creste, oficialii companiei au subliniat ca “un numar substantial de oameni nu viziteaza site-ul lunar”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri